Bestelling plaatsen

De bestelprocedure is recent gewijzigd. Alle bestellingen kunnen worden doorgegeven via ons contactformulier. Geef de volgende gegevens aan ons door via dit formulier en wij gaan voor u aan de slag.

Contactgegevens

In het formulier wordt allereerst gevraagd naar uw naam en e-mail adres. Het (zakelijk) e-mail adres is zeer belangrijk: De data wordt namelijk via het door u opgegeven e-mail adres geleverd als zip bestand.

In het berichtvak: Factuuradres

Bij een bestelling dient u het factuuradres op te geven. Vaak is het ook nodig om project code in te voeren waarmee de crediteurenafdeling van uw organisatie in staat is om de factuur betaalbaar te stellen. Het invoeren van een ongeldige project code levert ons veel werk op. Indien we constateren dat bestellingen niet betaald worden door een foutieve project code of door een onjuist factuuradres, dan kunnen we in het uiterste geval besluiten nieuwe bestellingen te blokkeren. Uiteraard proberen we problemen in een vroeg stadium te onderkennen en te verhelpen.

Als bestandbijlage of in het berichtvak: Het geografische gebied waar de bestelling betrekking op heeft

Met de www.gratis-luchtfoto.nl website is het mogelijk om te zoeken op een adres of een plaats. Vervolgens kunt u het te bestellen gebied definïeren door een foto van een gebied te genereren en deze als bestand aan ons toe te sturen via het contactformulier. Er zijn binnen de website verschillende manieren om door Nederland te navigeren en om in- of uit te zoomen, dus u kunt ook zonder een adres een gebied voor een bestelling vastleggen. Indien u niet gebruik wilt maken van de www.gratis-luchtfoto.nl website, dan kunt u ook een gebied definiëren door de coordinaten door te geven in het tekstvlak.

In het berichtvak: Het type bestelling

Er zijn verschillende bestelkeuzes mogelijk voor data:

  • DTM en Vector-NL
  • Alleen Vector-NL
  • Alleen DTM-NL
  • Luchtfoto (van een specifiek jaartal)

In het berichtvak: De door u berekende prijs

De Prijzen sectie stelt iedereen in staat om een prijsberekening te maken voor de door u gekozen data set of luchtfoto. Aparte prijzen worden getoond voor de Vector- en de DTM data en voor luchtfoto's. De prijzen gelden voor een rechthoekig gebied in Nederland. Als uw prijsberekening niet klopt, dan nemen we eerst contact met u op voordat we tot levering overgaan.

Verzendknop

Door het plaatsen van de order en het drukken op de verzendknop verklaart verklaart u in te stemmen met de Leverings- en Gebruiksvoorwaarden. Wij zullen u altijd een bevestigings e-mail na ontvangst van de bestelling toesturen.

Mocht de bevestigings e-mail of de data niet arriveren in uw e-mail box dan kan eventueel Anti Spam / Virus software binnen uw organisatie hiervoor verantwoordelijk zijn. Neem zo nodig contact met ons op.

Direct nadat de data geleverd is kunt u aan de slag met uw eigen toepassing.